5. helmikuuta 2011

Perjantain kirppisretki


Sen jälkeen kun muutin pois keskusta-alueelta, on tullut aika vähän käytyä keskustassa ja sitä myöten kirpparireissutkin ovat jääneet. Eilen päätin sitten töiden jälkeen ihan varta vasten tehdä retken kirpparille. Teki mieli jotakin täydennystä vaatekaappiin "vaihtelun vuoksi". Harmaa tunikamittainen kauluspaita olkoon kesätyöhaastatteluja silmällä pitäen uusi edustuspaitani. Vaikka oma tyylini tuntuu olevan aika hyvin hallussa, niin työhaastattelut ja muut edustustilaisuudet ovat aina yhtä hankalia pukeutumisen kannalta. Jotenkin oma tyylini sellaisenaan ei oikein sovi silloin, kun pitäisi näyttää siistiltä ja asialliselta.

Mites tuo musta mekko sitten? Mustia mekkoja minulla on ennestään ehkä 1...2... no ainakin 5, mutta ehkä yksi vielä joukkoon sopii. Tuo on sellaista hassuntuntuista materiaalia, joten menee ehkä tarvittaessa paremmin bilemekkoja. Epäilyttävää, mekon kokolapussa lukee 42 ja se on minulle sopiva, vaikka koen olevani enemmän kokoa 36? En edes äkkiseltään huomannut, että mekkoa olisi pienennetty.

Palataan vielä vaatteidenostosääntöihin. Tein tuonne sivupalkkiin laskurin tänä vuonna hankituista vaatteista. En viitsi sittenkään ihan suoraan karsia vaatteita kaapistani, vaan teen karsinnan vasta sitten, kun on seuraava kirppismyyntireissu tiedossa. En viitsi turhan takia jemmata vaatteita jonnekin erilliseen laatikkoon, jos niille vielä löytyy käyttöä toistaiseksi. Katsotaan miten käy, jotenkin kuitenkin vaatemäärä on pidettävä aisoissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti