20. joulukuuta 2010

Hottis

Viikonloppuna juhlittiin ystävän valmistumista ammattikorkeakoulusta. Sopiva lahja löytyi ihan yllättäen. Olin nimittäin juhlia edeltävänä päivänä vielä ihan hukassa lahjan kanssa, mutta ohikulkumatkalla tehty visiitti Taito-Shoppiin tuotti tulosta. Valmiista paketista löytyy kuumavesipullo ja tarvikkeet pullonpäällisen askarteluun huovasta. Lisäksi ostin lahjaan mukaan vielä pullollisen lämmikettä vielä hieman toisella tapaa ajateltuna.

Itse valmistujaisjuhlat olivat mukavat, oli kiva nähdä tuttuja pitkästä aikaa. Kotimatka olikin sitten oma operaationsa. Maaseudulla oltiin ja peltoaukealla kulkeva tie oli satanut täyteen lunta ihan muutamassa tunnissa, menomatkalla siitä päästiin ihan hyvin. Paluumatkalla jäätiin sitten jumiin lumihankeen. Oli pakko soittaa juhlapaikasta apua työntämään autoa ja onneksi apua löytyi. Tapahtumapaikalta ei olisi ollut enää paria kilometriä enempää matkaa vanhempieni luoksekaan, jonne olimme siis pikkusiskoni ja siskon poikaystävän kanssa matkalla. Tuon matkan olisi melkein kävellytkin, mutta kun tämä nykyajan nuoriso ei ollut varannut esimerkiksi pipoa ja lapasia mukaan.

 



Loppukevennyksenä vielä karvapallo, joka taitaa tykätä joulua varten ostetuista porkkana- ja lanttupusseista yllättävän paljon. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti