16. joulukuuta 2010

Uusi lempparimekko

Kävin eilen hakemassa postista Karmashopin tilaukseni. Pääasiallinen ostokseni oli harmaa PeopleTreen luomupuuvillainen mekko, sellaista collegemaista materiaalia. Uusi mekko oli tietysti pakko saada heti tänään käyttöön. Olen varsin nuuka ostosteni suhteen ja tämänkin mekon ostoa suunnittelin useamman kuukauden. Erityisesti lähes 70 euron hinta pisti miettimään. Nyt kun mekko vihdoin on minulla, niin en ainakaan kadu ostostani. Tästä saattaa tulla vielä tämän talven suosikkimekko. :)

Samassa paketissa sain mustat bambusukkahousut sekä alusvaaatteita. Nyt minulla on päällä bambusukkahousujen lisäksi vielä Falken merinovillasukkikset. Paleli ulkona huomattavasti vähemmän, mitä yleensä näillä säillä. Kuvassa mukana lisäksi parin kuukauden takaiselta Berliinin reissulta ostamani COSin huivi ruuveja ja muttereita sisältävällä kuviolla. Kenkinä Vagabondin lempparisaappaat parin vuoden takaa.

Kuvasta tuli nyt varsin taiteellinen. Koitin töissä ottaa itselaukaisimella kuvan koko ajan peläten, että joku hyökkää paikalle. Kuvasta meni tietysti värit jokseenkin ketuilleen, joten päätin sitten pilata värit ihan kunnolla Picasalla.

2 kommenttia:

  1. Varmasti tuosta tulee lempparisi, sillä näyttää kivalta, lämpimältä ja ihanaa että on luomua. Kivaa että pystyit satsaamaan siihen. Mieluummin yksi hyvä, kuin kymmenen "sinne päin". :)

    VastaaPoista
  2. Saija: Todellakin, ennemmin ostan sen vaatteen jonka oikeasti haluan, maksoi mitä maksoi, mitä käyttäisin saman rahan moneen "sinne päin"-ostokseen.

    VastaaPoista